Кулінарія

Минтай не встигаю купувати: показую, як незвично його готую на сковороді

Сьогодні покажу і розповім, як приготувати на вечерю минтай. Рецепт простий, виходить дуже смачно, цікаво і риба залишається соковитою! Минтай в цьому рецепті не пересихає, так що пробуйте приготувати.

Як готувати

Філе минтая нарізаємо на шматочки і перекладаємо в миску.

Відокремлюємо білки від жовтків. Жовтки кладемо в миску до риби, а білки в іншу миску.

Додаємо сіль, чорний перець, мелений часник і перемішуємо.

Накриваємо харчовою плівкою і залишаємо маринуватися на 20 хвилин.

До білків додаємо дрібку солі і збиваємо до стійких піків.

Додаємо до риби кукурудзяний крохмаль, так минтай ще буде соковитіше і перемішуємо.

На сковорідку наливаємо трохи олії, потім кожен шматочок риби в білках і викладаємо на сковорідку.

Філе минтая в білковому клярі обсмажуємо з двох сторін, приблизно по 3 хвилини з кожного боку.

Подаємо на стіл. Це дуже смачно!

Інгредієнти

  • Минтай (філе) – 500 г
  • Яйця – 3 шт.
  • Крохмаль кукурудзяний – 2 ст. л.
  • Сіль, перець – за смаком
  • Рослинне масло – для смаження

Приємного апетиту!